Om Oaklins

"OAKLINS PEOPLE MAKE THE DIFFERENCE"

Som den norske partneren i Oaklins trekker Bridgehead nytte av alle fordelene forbundet med å være del av en av verdens mest erfarne M&A rådgivere. Oaklins er blant de største M&A rådgiverne i verden på mellomstore transaksjoner, med 700 profesjonelle medarbeidere på verdensbasis og en sterk industrifokus i over 15 sektorer.

Oaklins’ partnere har jobbet sammen i over 30 år og gjennomført over 5000 transaksjoner. Våre betrodde senior rådgivere er entreprenører med den nødvendige kompetanse og erfaring som trengs for å sikre de beste resultatene for våre klienter, enten det er hjemme eller i utlandet. Oaklins har vært involvert i over 1500 transaksjoner de siste 5 årene, og vi benytter alltid bransjespesialister og vår kompetanse om lokale forhold i kombinasjon med et globalt perspektiv for å sikre best mulig resultat.

Gjennom våre rådgiveres langvarige relasjoner med lokale så vel som internasjonale aktører gir Oaklins deg tilgang til potensielle kjøpere og selgere over hele verden. Dette gir deg muligheten til å finne de beste løsningene uansett hvor i verden de er, noe som bidrar til å maksimere verdien for våre klienter.

Som din lokale rådgiver vil Bridgehead bistå deg hele veien for å sikre deg en best mulig transaksjon.

Slik gjør vi det i Oaklins.