Private askjonærer har solgt Powertech til EQT og Broadnet

01-Feb-2016

Broadnet har inngått en avtale om å kjøpe bredbåndleverandøren PowerTech Information Systems AS (PowerTech). PowerTech har Norges mest fornøyde bredbåndskunder og transaksjonen vil styrke selskapenes posisjon i markedet for små og mellomstore bedrifter (SMB-markedet)

PowerTech er en av Norges eldste internettleverandører og har spesialisert seg innen bredbånds- og datakommunikasjonstjenester til SMB-markedet, hvor selskapet de seneste årene har toppet EPSI-undersøkelsen som måler kundetilfredsheten blant kundene. PowerTech hadde driftsinntekter på 121 millioner kroner i 2015, og en EBITDA på 28 millioner kroner. Partene har inngått en avtale om ikke å offentliggjøre transaksjonsverdien.

Broadnet vil bli en svært god partner for PowerTech og våre kunder. Selskapene står svært godt til hverandre og vi vil sammen styrke vår konkurransekraft, samt få tilgang på hverandres produkter, ressurser og nettverk. Merkevaren PowerTech vil bli videreført og vi ser frem til å fortsette vårt sterke kundefokus og levering av høykvalitets bredbåndstjenester til bedrifter, sier Kristen Linaae, daglig leder i PowerTech.

Bransje: Teknologi
Land: Norge

Bridgehead var rådgiver for selger

 

 
Transaksjonsteam

{tag_name_nolink}